Tap i bronsefinalen for BSI jentefotball!

Bergen Open, som ble arrangert for tredje år på rad av Statoil, gikk av stabelen i Vestlandshallen 20 februar. BSI Jentefotball stilte selvfølgelig med lag, og hadde håp om å revansjere tidligere års manglende cupmester-tittel.

Første kamp gikk mellom BSI -HSI og endte 2-1. Det var en jevn kamp, men hvor BSI hadde flest sjanser. Christine fikset tidlig 1-0 etter en fin gjennombruddspasning fra Kristine A. HSI reduserte til 1-1 4 minutter ut i kampen. Christine scoret kampens siste mål i det 9. minutt, etter en pasning fra Elisa og en deilig finte på keeper. De siste 10 minuttene av kampen kjempet BSI alt de hadde for å forsvare ledelsen, og det holdt så vidt.

Andre kamp sto mellom BSI- TV2. BSI tapte kampen 0 – 1, etter en jevn og hard match. TV2 var flinke til å strekke laget sitt, og skape seg store rom og overtall av spillere på BSIs banehalvdel. BSI la dermed om formasjonen resten av cupen for å demme opp for dette.

Dagens tredje kamp gikk mellom BSI – FK Tyngden2. Dette ble en lett match for jentene, med sluttresultat 7-0. Overkjøring er vel det mest beskrivende ordet på denne kampen. Scoringslista: Kristine A 1 mål, Elisa 2, Christine 3 (1 fra frispark) og 1 selvmål. Til tross for 1 tap ble jentene gruppevinner, og gikk videre til semifinalen.

 

Semifinalen sto mellom BSI – FK Tyngden1. Det ble et drama uten like. Når kampen var over, sto det 1-1. Det måtte dermed straffesparkkonkurranse til for å avgjøre hvilket lag som skulle gå videre til finalen i Bergen Open. FK Tyngden1 satte dessverre alle sine straffer, mens jentene kun scoret på to av tre. BSI jentefotball gikk dermed kun videre til bronsefinalen.

Bronsefinalen ble nok en jevn og hard kamp, nå mellom BSI – HiBI. Jentene tapte til slutt 0-1 og endte dermed på 4. plass i årets Bergen Open.

 

 

bergen open (6) bergen open (3) bergen open (5)