Første kamp i TBWW-league

NHH-BSI 09.02.16

Første kamp i Tornado Bergen Winter Woman League ble utsatt for BSI, og dermed ble første kamp mot NHH 9. februar. Det utviklet seg til en dramatisk kamp, med mange mål i kjent BSI-stil. NHH startet kampen best med to kjappe mål, før Christine driblet lang siden innenfor feltet, rundet to forsvarere og satte ballen sikkert på innsiden av keeper. NHH svarte kjapt med en ny scoring, før Maria fikk ballen på midtbanen førte den forbi et par spillere og satte inn et hardt skudd nederst i hjørnet fra utenfor 16meteren. Igjen scora NHH to nye mål og det sto 5-2 i det dommeren viste nåde og blåste til pause.

 

Andre omgang startet bedre for BSI med Nina som fyrte løs et knallhardt skudd som gikk til retur, hvor Kristine sto strategisk plassert og plasserte den enkelt i mål. Nok en gang klarte NHH å svare på scoring fra BSI og gikk opp i ledelsen 6-3. Men Christine utnyttet noen sløve pasninger i NHHs forsvar, snappet ballen og scora enkelt og hardt. 6-4! Med 12 minutter igjen satte Nina ballen bak keeper – og jubelen brøt løs, 6-5! Siste mål kom etter en perfekt lagt corner av Andrea, hvor Christine kom på bakerste stolpe og satte den sikkert – helt etter boka!

 

Kampen endte uavgjort, til tross for mange sjanser til BSI. Men det er utrolig bra at jentene klarte uavgjort etter å ha ligget under så mye, så lenge! Ved 6-6 var det fortsatt et par minutt igjen, men jentene var for slitne til å sikre seieren, og fornøgde med uavgjort.