ÅPNE TRENINGER

Velkommen til åpne treninger med BSI jentefotball!

I uke 34 og 35 arrangerer vi åpne treninger hvor alle nye (og gamle) fjes er velkomne til å trene. Vi vil se deg! All info og påmelding finner du på Facebook-gruppen vår “BSI jentefotball”. Grunnet COVID-19 vil det være maksimum 20 på trening, hvor påmelding skjer på gruppen på Facebook.

I tillegg til treninger og kamper gjør vi også mye sosialt sammen som lag. Det kan være alt fra fester til fjellturer til chillekvelder. Å være med på laget vårt er en gylden mulighet for å bli kjent med andre studenter på tvers av studieretninger og utdanningsinstitusjoner.

Vi gleder oss til å se deg!

Åpne treninger!

Fra og med tirsdag 14. januar 2020 arrangerer vi åpne treninger for de som vil prøve seg på fotballaget vårt. Vi følger vanlige treningstider som kan finnes under treninger på siden vår. For å melde seg på og motta videre beskjeder om de åpne treningene anbefaler vi at dere melder dere inn i Facebook-gruppen vår “BSI jentefotball”.

I tillegg til at vi er et lag som har det gøy med å spille fotball sammen møtes vi også jevnlig for andre sosiale sammenkomster. Å være med på laget vårt er en gylden mulighet for å bli kjent med andre studenter på tvers av studieretninger og utdanningsinstitusjoner.

Har dere spørsmål er det bare å ta kontakt på Facebook-siden vår hvor vi vanligvis svarer raskt eller sende en mail til lederen vår Ronja Athammer (se kontaktinformasjon under styret). Ellers blir vi å finne på Studenttorget på Kvarteret onsdag den 15. januar fra 12-15.

Håper å se deg!